Общее·количество·просмотров·страницы

пятница, 26 сентября 2014 г.

Передвиборна програма кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №209 Зуба Валерія Олексійовича


Події в країні свідчать про потребу України у політиках нового типу, людях, які змінюватимуть  країну з вимогами часу та суспільства. До Верховної Ради України повинні прийти люди, патріотизм яких виявлятиметься в щоденних справах, чесності та відповідальності. Вважаю що, готовий застосовувати свої організаторські здібності, вміння та досвід у вирішенні конкретних проблем країни та області на загальнодержавному рівні. Зможу лобіювати інтереси Чернігівщини  у владі і вже за короткий час показати реальну допомогу громаді.
В разі обрання депутатом Верховної Ради спрямую діяльність в наступних законодавчих напрямках:
Зміна  апарату управлінців  та боротьба з корупцією
  • Формування виконавчої влади місцевими громадами.
  • Проведення антикорупційної люстрації – перевірка відповідності витрат і вартості майна чиновників та посадовців задекларованим доходам. Запровадження невідворотності відповідальності за хабарництво.
  • Скасування депутатської недоторканості.
Зміни в економічній та соціальній політиці країни
  • Введення стимулів для економічного зростання у громаді. Введення в українське законодавство норми: 30% податків та зборів перераховується до державного бюджету, 70% - залишається на місцях. 100% податку на доходи фізичних осіб, на землю та податку на нерухомість залишається  на місцях. Встановлення нульової ставки податку на прибуток – для новостворених підприємств на 3 роки; для створених на депресивних територіях – на 5 років.
  • Скасування пенсійної реформи та підвищення пенсійного віку.
  • Наповнення реальним змістом державних соціальних програм (по підтримці молоді, допомозі ветеранам, пенсіонерам, чорнобильцям та інвалідам).
Вдосконалення системи освіти та охорони здоров’я
  • Практичну реалізацію права кожного громадянина на невідкладну безкоштовну першу медичну допомогу.
  • Впровадження страхової медицини та забезпечення доступності до якісної сучасної медичної допомоги
  • Вдосконалення освіти, підтримка технічного переоснащення навчальних закладів.
 Своє майбутнє і майбутнє всіх моїх земляків бачу в єдиній щасливій Україні. Вірю, що зможу виправдати довіру виборців.

Комментариев нет:

Отправить комментарий