Общее·количество·просмотров·страницы

суббота, 22 декабря 2012 г.

Рецепт щасливого Нового Року

        Візьміть дванадцять гарних зрілих місяців, перевірте, щоб в них не залишилось застарілих образ, печалі, злості, заздрості; вичистіть найменші залишки минулого,щоб
вони були такими свіжими і чистими, якими вперше
прийшли до нас із крамниці Часу.
Поріжте ці місяці на тридцять або на тридцять одну
рівні частини – цього вистачить рівно на рік.

       Намагайтеся не готувати всю випічку відразу, а лише день за днем (багато людей псують усю справу, коли намагаються виробити її одним махом). Має бути ось так: У кожний
день покладіть 12 часток віри, 11 терпіння, 10 відваги, 9 праці (дехто нехтує цією часткою і тоді пропадає смак усіх інших), 8 надії, 7 вірності, 6 щедрості, 5 доброти, 4 всього іншого (без цього вийде ніби салата без олії), 3 молитви, 2 призадуми і 1 добре обдумане рішення. Покладіть приблизно чайну ложку веселощів, трішки розваги, пучку нерозсудності, бризку грайливості і велику грудку доброго гумору. У цю суміш покладіть цілу любов, додайте чутливості – і добре все перемішайте.
       Спечіть у гарячій печі, прикрасьте посмішкою і збризніть радістю.  Пригощайте спокійно, безкорисливо та доброзичливо. І щасливий Новий Рік вам забезпечений
                       
                                      «ВСЕСМІХ» Український гумористичній журнал, № 239-240. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий